Weekenden blev nydt til fulde og efter at have sovet det halve af fredagen væk var jeg super frisk meget tidligt lørdag morgen. Det har jeg intet imod, tværtimod så nyder jeg at være den første som er oppe. Jeg elsker freden og roen til at planlægge dagen og nyde min morgen te. Jeg fik også bestilt garn til lidt babystrik som jeg har planlagt og venter nu utålmodigt på at det bliver leveret.
Den tidlige morgen blev også brugt på at sammensætte en opskrift på morgenlækre vafler som jeg bagte lidt senere da resten af husets beboere vågnede og stod op. Vaflerne er lavet af rene økologiske råvarer, er glutenfrie og proteinfyldte, da jeg har tilsat det sunde Hamp proteinpulver.
De morgenfriske vafler blev spist og nydt sammen med lidt soya yoghurt, appelsiner og kiwi. De økologiske appelsiner er så saftige og lækre lige nu og fyldt med c vitaminer som vi har vi så godt af her i vinterhalvåret.
Dejen bagte jeg som vafler men de vil også være lækre, som lidt tykke små pandekager.
Morgenlækre vafler, 2 stk.:
- 2 æg
- 2 små modne bananer
- 1 spsk. raw kakao
- 2 spsk. boghvedemel
- 1 spsk. hamp proteinpulver
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 nib salt
- Kokosolie
- Tænd vaffeljernet på højeste trin.
- Pisk æggene sammen.
- Mos de modne bananer med en gaffel og pisk dem sammen med æggene.
- Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det godt sammen.
- Når vaffeljernet er klart smørres lidt kokosolie på med en ske.
- Tilsæt halvdelen af vaffeldejen og kom det godt ud til kanten med en ske. Luk det og lad vaflen bage.
- Prøv at åbne vaffeljernet forsigtigt. Når vaflen slipper er den færdigbagt.
- Lav en magen til og nyd dem med forskelligt frugt og evt. en klat skyr og lidt akaciesirup.
// Indlægget indeholder affiliate links.
Skriv et svar