Myslibarer

image

Af en eller anden grund er jeg altid lidt lækkersulten i løbet af dagen og værst er det om aftenen. Det går jo ikke at fylde sig med alt for meget sukker i form af chokolade, lakrids, flødeboller og vingummi. Jeg prøver at holde den slanke linje og det kræver hård disciplin og fornuft.

Jeg er dog nødtil at have et alternativ som er klar og lige ved hånden, når lækkersulten melder sig. Idag har jeg lavet små myslibarer med forskellige nødder og andre gode sager. Jeg håber at disse myslibarer kan hjælpe mig med at holde mig fra de usunde søde sager. Jeg har brugt lidt fra en pose palæoblanding og tilsat hakkede mandler mm.

Myslibarer:

  • 85 g blandede sesamfrø, hørfrø, græskarkerner og solsikkefrø
  • 35 g hakkede mandler
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 tsk med top rå kakao
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk med top kokosolie

Mandler, frø, kakao og vaniljepulver blandes i en lille skål. Honning og kokosolien smeltes med fordel i microbølgeovnen. Det tager 1-2 min. Det hele blandes godt og hældes over i en lille form med lige kanter, beklædt med bagepapir,- jeg brugte en lille rugbrødsform. Formen stilles tildækket på køl og skæres ud når det er koldt. Myslibarerne opbevares på køl.

Note: det er bedst at mandlerne er hakket mindre groft, da det ellers er svært at skære myslibarerne i pæne stykker.

Et drys kokosmel ovenpå vil også være lækkert.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2025 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title