Ny Ballonjakke i lyserød boblegum

 

Knap havde  jeg taget min fine røde Ballonjakke af pindene inden jeg havde tastet en ny portion garn hjem. Denne gang i en frisk lyserød boblegum og med et mere budgetvenligt garn, som også er dejligt blødt.

Jeg har ingen planer om at strikke den lige så hurtigt som min røde jakke for min pegefinger er endnu ikke helet efter at jeg strikkede hul i den. Den nye Ballonjakke i lyserød boblegum vokser stille og roligt hvilket er fint, for med det skønne vejr foråret endelig byder på, så er der også andre ting der trækker. 

Udelivet kalder og  haven skal klargøres, hvilket selvfølgelig kombineres med masser af hyggestunder i orangeriet, hvor jeg også har strikketøjet med. 

Denne Ballonjakke har jeg valgt at strikke i en sart lyserød tråd i Drops Karisma og en pink tråd i Drops Kid Silk. Disse to farver giver sammen en skøn farve som mest af alt leder tankerne hen på lyserød boblegum. Det er en rigtig frisk tøsefarve som kan bruges til det meste og jakken bliver dejlig blød og varm. 

Jeg strikker jakken i str. ekstra small for den giver sig lidt. Jeg har købt 13 nøgler Karisma og 6 nøgler Kid Silk, så er der rigeligt.

 

//Indlægget indeholder affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title