Nyt strik på pindene

Jeg har fået en forsinket julegave, en julegave til mig fra mig. En helt ny strikkebog, som udkom i december og som ret hurtig blev udsolgt. Den var ellers øverst på ønskelisten, men jeg har måtte vente indtil nu.

Den nye strikkebog er endnu en fin bog af Lene Holme Samsø, bogen hedder “Mig og ministrik” og er fyldt med fint strik til store og små. Der er en del modeller som jeg har lyst til at strikke, men en ad gangen, tror jeg nok. 

Jeg har kastet mig ud i en egostrik i råhvidt børstet alpakka. En smuk striktrøje med et fint mønster, som lige kræver noget koncentration i starten. Jeg er startet på “ELM” som ser så smuk og blød ud, derudover også er en luftig strik som man ikke smelter helt væk i når man har den på.

ELM er strikket i et stykke og da jeg “ svejser” garnet sammen bundt for bundt bliver der ikke meget der skal hæftes når den fine strikbluse er færdig. 

Et række fridage har givet god tid til at starte op på dette nye strikkeprojekt, som jeg satser på bliver hurtigt færdigt for jeg glæder mig til at se den færdig og selvfølgelig til at bruge den ♥

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »