Kristianes bølgegenser i det blødeste garn

På årets sidste dag fik jeg syet det sidste ærme i min “ Kristianes bølgegenser”. Den er blevet så fin og er strikket i det blødeste garn som oven i købet ligger i den billige ende. Jeg har strikket den i str. S/M og prisen er ca. 300,00kr. 

Det er efterhånden meget længe siden jeg startede på den, men den måtte lige vige pladsen for min røde ballonjakke. Herefter gik den lidt i glemmebogen, det blev sommer og på denne årstid strikker jeg ikke så meget.

Men det er typisk mig at have gang i flere strikkeprojekter på een gang, men nu er den altså færdig. Den er nu blevet vasket på uldprogram og har samlet sig så fin. Den er virkelig blevet fin og jeg kan næsten ikke vente med at bruge den. 

Jeg har strikket den med dobbelt tråd i Drops Air som er et dejlig blødt garn til en fornuftig pris. Kristianes Bølgegenser er et let strikkeprojekt og jeg har lidt planer om at strikke en mere i en anden farve. Opskriften finder du her.

// Indlægget indeholder affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

  • Hej Mette
   Den hedder perlegrå, prøv at bruge linket så kan du se hvilket garn og farve jeg har brugt.
   Vh.
   Betina😊

 1. Hej
  Er i gang med at strikke bølgegenser, men hvor det volder problemer, er ved ærme, der tages ud til 43 masker, så 17 ret,
  så 19 masker diagram , og så igen 17 ret, men det giver 53 masker, måske du kunne vil hjælpe mig. 😊

  • Hej Jytte
   Det er jo længe siden jeg har strikket den men jeg vil gerne prøve at hjælpe dig.
   På ærmet tager du ud i hver maske så du har 43 masker. De fordeles med 17 masker, 9 masker ( Pind 1 i diagram) 17 masker = 43 masker.
   Øverst i diagrammet giver det jo 19 masker.
   Håber det giver mening.
   Venlig hilsen
   Betina

 2. Er i gang med den og er i tvivl om der skal laves et omslag før og efter bølgemønster i hver omgang. Kastet (omslaget ) som der står, ex. Omgang 4. Skal det bare strikkes eller er der nye omslag😵 Det norske driller lidt

 3. Kan du måske hjælpe mig? Jeg er kommer til den del i opskriften der hedder Ermhull. Jeg har jo lige strikker omg 5 og så står der bare at på omg 4 efter hulrækken skal man tage ind. Men skal man strikke omg 2 og 3 inden? Og hvad med alle de indtagninger hvordan skal det fordeles?

  • Hej Helle
   Først strikkes bølgerapport 2-5 til du har ca. 35 cm. Herefter begyndes indtagningen, på hver 3. Omgang ialt 4 gange.
   Håber at det giver mening😊
   God fornøjelse.
   Vh.
   Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest from Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue

Translate »
Menu Title