Pebernødder med et twist af citron og lakrids

Jeg har tyvstartet lidt med julebagningen i år og har netop bagt pebernødder med smag af citron og 
lakrids. Pebernødderne er blevet en fast tradition her i huset og opskriften har jeg fundet hos Anne på bloggen Hverken fugl eller fisk

Har man det med lakrids som vi har så kan det anbefales at tilsætte lidt ekstra. Jeg brugte små pastiller af ren engelsk lakrids som jeg kom i en plastikpose og gav en tur med kagerullen til passende små stykker.
De forskellige ingredienser har jeg hurtigt rørt sammen på køkkenmaskinen og derefter har dejen hvilet i køleskabet et døgn inden pebernødderne blev rullet ud i passende tykkelse, skåret i små stykker og bagt. 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title