Tempelblomst No. 2

 
 
 


Sidste år fik Simone en lille rulle råhvid garn i en decembergave. Jeg ville strikke en Tempelblomst til hende men kunne ikke nå det inden jul. Jeg gik i gang med ponchoen i julen og den tog ikke lang tid at strikke. Den faldt lige i hendes smag og min med så jeg måtte igang med en mere. Denne i en kombination af lækker uld og vintage jeans, – Blackhill recycle cotton tweed i farven Tordensky og Silk Kid Mohair i en mørke grå. Garnet kan findes Her

Længden var lidt kort synes jeg, så jeg har øget den og fandt en præcis og let opskrift hos bloggen Ellen Larsen
Jeg endte ud med 408 masker præcis som i opskriften og de sidste omgange var lidt seje at komme igennem.
Det har taget lang tid at strikke denne poncho pga. mange pauser i den lange varme sommer, men nu er den endelig blevet færdig og er bare blevet så fin og blød. Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet og er sikker på at jeg kommer til at bruge min Tempelblomst rigtig meget.
Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »