Popkorndragt

image

En lyseblå popkorndragt er netop taget af pindene, hæftet og vasket. Det har været et fint stykke strikketøj som har været undervejs et stykke tid. Jeg skulle lige vænne mig til at læse en opskrift på norsk. Men da det lykkes så kørte det og den fine popkorndragt blev hurtig færdig.

Da det hele var hæftet, syede jeg et lille stykke elastik i løbegangen i ryggen og jeg skal På udkik efter 5 knapper som skal bruges til selerne og i skridtet af dragten. Jeg mangler egentlig altid knapper så jeg må hellere finde et lille lager tror jeg. Et godt sted at lede efter knapper er i genbrug og her finder jeg ofte fine knapper til næsten ingen penge.

image

Opskriften til popkorndragten har jeg købt hos Paelas som har et hav af lækre opskrifter at vælge imellem og det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg vælger en opskrift derfra. Jeg har nemlig allerede udset mig et par stykker som jeg er nød til at afprøve.

Garnforbruget til popkorndragt: lidt under 2 nøgler Drops Baby Alpaca Silk i lyseblå. Jeg har strikket dragten i str. 6-12 måneder.

image

Der findes simpelthen så mange nuttede og fine opskrifter på strik til babyer og små børn. Jeg falder næsten dagligt i svime over en ny sød opskrift, som jeg har lyst til at strikke til vores lille barnebarn Lærke eller til Momsekassen. Momsekassen fyldes med babystrik til kommende børnebørn og da jeg er vild med at strikke babytøj så fyldes den efterhånden godt op og jeg er sikker på at ingen klager og det.  Lærke nyder godt af min strikkelyst og lige nu er jeg igang med at strikke et par koralfarvede flæse bloomers til hende.

Jeg inspireres meget på Pinterest, hos forskellige bloggere og netshops:

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title