Råsylt med chiafrø

image

Beholdningen af frugt og bær som jeg plukkede sidste år er ved at være tyndet godt ud. De er blevet nydt i diverse smoothies, kager, marmelader og råsylt. Det er lækkert at have på lager og dejligt at vide, at det er økologisk og uden colibakterier. Jeg fik igår råsyltet brombær med chiafrø og sødet med blomsterhonning. Det stod først en tid på køkkenbordet og tøede langsomt op. Derefter kom det i køleskabet og stod natten over på køl, så det var klart til min morgenmad i dag. Det blev nydt sammen med skyr og honningristet mysli.

Råsylt med chiafrø:

 • 180 g frosne brombær
 • 3 spsk chiafrø
 • 2 spsk blomsterhonning

Ingredienserne kommes i et glas og står natten over i køleskabet. Dagen efter røres det godt sammen og man har nu en lækker råsylt som kan bruges til skyr, smoothies, pandekager, boller osv. osv.

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Kommentarer

 1. Sonnie skriver

  Hej Betina.
  Jeg har lige et spørgsmål til dig, det handler godt nok ikke om alt dit fine mad, men om din blog.
  På min blogrolle, står der under din blog “Bloggen er flyttet” – mit spørgsmål er så, om du flyttede fra blogspot til WordPress. Hvis det var tilfældet var det så til at finde ud af, eller havde du prof. hjælp?
  Hilsen Sonnie

  • Betina skriver

   Hej Sonnie.
   Jeg flyttede min blog til WordPress. Jeg fik god hjælp til eget domæne mm. på bloggen ” Lav en blog” hvor jeg også blev oprettet på WordPress. Efter dette kunne jeg vælge mellem en masse gratis temaer til en blog/hjemmeside, jeg valgte dog at købe en, se nederst på min blog. Jeg er ikke den stor IT nørd men synes at det har været ok at finde ud af og man kan Google meget. Jeg har også en søn som er sød til at hjælpe, men det har ikke været meget.
   Vh. Betina

 2. Sonnie skriver

  Hej Betina. Jeg synes ellers lige jeg havde skrevet en kommentar, men den forsvandt.
  Jeg vil bare spørge dig, vedr. flytning af din blog. Jeg kan se på min blogrolle, at du før havde blogspot, og nu har wordpress. Var det til at gå til selv, eller havde du prof. hjælp?
  Jeg overvejer meget at flytte til wordpress, men er bange for at jeg ikke kan finde ud af det.
  Hilsen Sonnie

  • Betina skriver

   Hej igen
   Jeg skal godkende din besked før du kan se den.
   Springer du ud i at flytte til WordPress, så er du velkommen til at spørge hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med.
   Vh.
   Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title