Disse råsyltede hindbær er dejlige som topping til forskelligt morgenmad, kager eller desserter og helt uden raffineret sukker. Hindbærrene er sødet med sukrin+ og smager dejligt af sommer. Jeg har tilsat chiafrø som er sunde, propfyldte med gode sager og tilmed giver god energi. Chiafrø er gelerende og man slipper dermed for at bruge geleringspulver.
Jeg har plukket hindbærrene i haven da der var sæson. De er skyllet godt og herefter frosset ned. Det er skønt at kunne hente forskellige bær i fryseren her om vinteren. Jeg har så mange forskellige bær i haven at jeg aldrig køber nogle og de er tilmed økologiske.
Disse råsyltede hindbær nyder jeg i disse dage på min skyr sammen med et drys honningristet chokoladegranola som morgenmad eller som et lækkert og mættende mellemmåltid.
Råsyltede hindbær:
- 180 g frosne hindbær
- 2 tsk. Sukrin+
- 3 spsk. Chiafrø
- 1/4 tsk. Vaniljepulver
- Kom de frosne hindbær i et sylteglas og drys sukrin over.
- Når hindbærene er tøet op tilsættes chiafrø og vaniljepulver.
- Bland det godt og opbevar råsylten koldt.
- Der er ikke tilsat konserveringsmiddel så holdbarheden er begrænset.
Bruges der købte frosne hindbær er anbefalingen at disse skal have et kort opkog først. Derefter er fremgangsmåden den samme. Mine hindbær er plukket i egen have og jeg er meget opmærksom på god håndhygiejne, derfor råsylter jeg uden et opkog først.
//Indlægget indeholder affiliate links.
Skriv et svar