Rosenformering

Lige nu har vi de skønneste sensommer dage med dejligt solskin. Haven er lidt vild lige nu for alt den regn vi har fået denne sommer har fået alt til at vokse vildt, desværre også alt det som ikke er så velkommen i haven. 

Heldigvis er der også sjove projekter i haven som fx rosenformering. Jeg laver roser så godt som hvert år i august og i år er det specielt rosen PAUL’S HIMALAYAN MUSK som jeg skal have nogle aflæggere af. Den er så smuk, stor og impornerende. Den er havens største rose og den vokser helt vildt, for den står også godt med roden i komposten. Egentlig er den ikke særlig gammel og jeg er meget imponeret over dens vækst.

I sommerhuset har vi nogle kæmpe store thujaer som afskærmer haven ret godt. De er bare ikke så pæne og det ville klæde dem at have en PAUL’S HIMALAYAN MUSK  til at vokse op ad dem.

Jeg har lavet 12 stk. aflæggere af denne rose og sat dem i en af plantekasserne. Her skal de stå til foråret og så må vi se hvor mange roser der bliver ud af denne portion. At lave flere roser af havens ynglings er ikke særligt svært, læs mere om Rosenformering.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title