Skipper Skræk smoothie

image

Denne Skipper Skræk smoothie lavede jeg til en sen frokost i går eftermiddag. Vi kom hjem fra Mallorca fredag sidst på eftermiddagen og lørdag var jeg stadig i ferie humør. Jeg nussede rundt og fik pakket ud, sat vasketøj over og faldt i staver over det sidste nye Boligliv som er fyldt med så mange hyggelige juleartikler.

Derfor glemte jeg helt at få frokost, så den var hen på eftermiddagen, da sulten meldte sig og jeg lavede denne grønne Skipper Skræk smoothie. Den er både godt fyldig, sund og sød på en gang og mættede dejligt.

image

Skipper Skræk smoothie:

  • 4 dl rismælk
  • 5 frosne jordbær
  • 1 moden banan
  • 2 store stykker frossen spinat
  • 1/2 æble
  • 1 Medjoul dadel

Det hele køres på blenderen i et par minutter eller tre, alt afhængig af hvilken blender man har. Jeg er stadig på udkik efter en ny blender, da min gamle ikke er så god og også larmer en del.

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title