Sky Garden

Før vi tog til London havde vi planlagt sådan nogenlunde hvad vi ville se og opleve. Et af stederne var Sky Garden, som ligger øverst på den gigantiske skyskraber, kaldet Walkie talkie. Den ligger i City of London og ikke langt fra Themsen og Tower Bridge.

Det er ganske gratis at komme derop, det kræver dog at man har en billet, som skal bestilles før besøget. Da vi skulle til London i vinterferien var  der rift om billetterne. Vi valgte derfor at spise brunch på restaurant Darwin og var dermed sikret en billet.

Vi havde reserveret bord om søndagen til sen brunch og efter et sikkerhedstjek a la det i lufthavnen kørte vi med elevator de 35 etager op. Sikke en fantastisk udsigt ud over det meste af London. Fra Sky Garden kan man se Big Ben, London Eye, Tower Bridge og meget mere.

Sky Garden var bestemt et besøg værd og deres brunch-buffet  var virkelig lækker. Vi fik bord det mest perfekte sted med den flotte udsigt og maden var super, sund og lækker. Der var så mange skønne retter, dertil kunne man bestille en lun ret. Jeg bestilte omelet med broccoli og trøffel, uhm….. og Lars fik en lækker burger. Herefter var der ost, kiks og et væld af lækre kager, bl.a. min ynglingskage.

Efter brunchen og endnu et kik ud over London gik vi en tur langs Themsen. Byen var desværre lukket og kun kaffebarene havde åbent, dem var der til gengæld mange af.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title