Nu er det tid for blommer, store lækre Victoria blommer og de helt fantastiske Reine Claude blommer som helt klart er min favoritblomme, dog i stærk konkurrence med blommen Jubilærum. Blommerne er købt på Fyn for vores egne er ikke helt modne endnu, heller ikke vores Viktoria blommer. Det er bare varmere på Fyn, alting er tidligere fremme derovre.
Godt at vi har plantet både æble, blomme, kirsebær og fersken ovre ved vores sommerhus. Vi glæder os og vores æbletræer bærer rigtig mange frugter i år selvom, at træerne endnu er ret små. Jeg har planer om at plante endnu et blommetræ her i efteråret, en Jubilærum, som smager så skønt.
I weekenden fik vi købt lidt blommer på vores tur til sommerhuset og med et rødt spidskål i køleskabet så var dagens salat hurtigt lavet. Simone skar den halve røde spidskål meget tyndt ud, halverede blommer, hakkede lidt persille, brækkede valnødder i mindre stykker og til sidst kom hun friske blåbær ovenpå. Dressingen bestod af hindbæreddike blandet med olivenolie og et drys peber. Det er virkelig en lækker salat og opskriften er sådan lidt på slump og smager himmelsk. Mums♥
Skriv et svar