Hjemmebagte boller er i høj kurs her i huset og det er efterhånden længe siden jeg har bagt nogle. Denne gang blev det til boller med ølands hvedemel og squash. De hører ikke til de sundeste boller men de vækker stor glæde og det er nok for mig. Squashbollerne blev rigtig lækre og svampede,- det bliver ikke sidste gang de bages.
Ingredienser til Squashboller:
- 50 g gær
- 1 stort øko æg
- 1 1/2 tsk salt
- 100 g revet squash
- 2 tsk rørsukker som kan undlades
- 1/2 tsk vaniljepulver
- 4 dl lun mælk
- 50 g smeltet smør
- 680 g ølands hvedemel
- 100 g hvedemel
Alle ingredienser røres godt sammen på en køkkenmaskine. Dejen er lidt fugtig men hænger ikke meget fast i hænderne når bollerne formes.
Boller med squash bages i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Skriv et svar