Stenalderbrød

Jeg bager ofte selv rugbrød fordi jeg har det bedst uden alt for meget gluten, men ind imellem løber jeg tør for mit rugbrød. Har jeg ikke så meget tid bager jeg et stenalderbrød i stedet for. Det er også rigtig lækkert, sundt og ikke mindst meget let at blande sammen og bage.

Mit stenalderbrød er glutenfri og bagt helt uden mel. Det indeholder ikke mindre end 4 slags nødder og lige så mange forskellige kerner. Jeg spiser det med forskelligt pålæg eller ristet med en god ost og lidt honning, uhmm♥

Stenalderbrød:

  • 100 g græskarkerner
  • 100 g solsikkekerner 
  • 100 g mandler
  • 33 g valnødder
  • 33 g hasselnødder
  • 33 g paranødder
  • 100 g hørfrø
  • 100 g sesamfrø
  • 5 små æg
  • 2 tsk. salt
  • 3/4 dl god rapsolie

Det hele blandes godt sammen, hældes i en rugbrødsform beklædt med bagepapir eller en silikoneform som lige skylles i koldt vand inden den fyldes. Stenalderbrødet bages i 1 time ved 175 grader.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title