Strikkede babybukser med seler

image

Jeg holder faktisk også af vinteren og den ekstra tid man har indendørs til masser af hygge og god tid til at fordybe sig i en god bog eller lidt strikketøj. Jeg nyder det i fulde drag og strikker forskelligt babytøj til Momsekassen. Senest har jeg taget et par små babybukser med seler af pindene og resultatet er blevet helt godt synes jeg. Bukserne er strikket i den mindste størrelse, 0-6 måneder. Knapperne til selerne er ren nostalgi da det er knapper, som jeg har brugt i noget babystrik til mine egne børn da de var små. Nu sidder de to små knapper i et par bløde babybukser med seler og det bliver spændende, hvilken lille baby som skal bruge dem. Foreløbig kommer de i Momsekassen ♥ til alt det andet babytøj som jeg efterhånden har strikket.

image

Jeg har strikket bukserne i Blackhill højlandsuld sammen med en tråd Blackhill Silk Kid Mohair på pind 3 og 3 1/2.  De vejer 80 gram og opskriften har jeg fundet i en af mine strikkebogen “All you knit is love” af Susie Haumann.

imageimage

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title