Chokoladestykker med karamel

 

image

Jeg synes at det er rigtig hyggeligt selv at lave sine egne lækkerier og dejligt at vide hvilke ingredienser der er i. Til min fødselsdag i efteråret fik jeg en chokoladeform og den har jeg fundet frem igen. Jeg har lavet luksus chokoladestykker med karamel og indeni gemmer der sig også peanuts. Uhm det er en kombination som vi godt kan lide her i huset.

Det kræver ikke så meget at lave disse luksusstykker, dog er en god tålmodighed en god ting at have.

imageimage

Chokoladestykker med karamel, 24 stk.:

  • Ca. 80-100 mørk chokolade, 72%
  • Karamel (opskrift kommer en af dagene )
  • Peanuts
  1. Start med at smelte halvdelen af chokoladen i en skål over vandbad. Når det er smeltet, tages skålen af gryden og resten af chokoladen tilsættes. Der røres til det hele er smeltet.
  2. Hæld nu chokolade i formen så hullerne er godt dækket, vent lidt og hæld resten ud igen.
  3. Stil formen i fryseren i ca. 10 minutter.
  4. Nu tilsættes peanuts og herefter karamel, så formen næsten er fyldt op.
  5. Sæt formen i fryseren i ca. 10 minutter.
  6. Dæk nu karamellen med chokolade så formen er helt lukket, her kan man med fordel bruge en ske.
  7. Stil formen i fryseren i 10 minutter.
  8. Tag formen fra fryseren og vrid i den så chokoladestykkerne løsner sig.
  9. De lækre chokoladestykker med karamel opbevares køligt, dog ikke i køleskab.

 

Print Friendly, PDF & Email

Speak Your Mind

*

Translate »
Menu Title