Mindfulness i orangeriet og nyt strik

En skøn weekend er blevet nydt og er forlængst overstået. Den ekstra fridag, St. Bededag blev bl.a. også brugt på lidt afslapning og mindfulness i orangeriet. Jeg laver ofte mindfulness sidst på eftermiddagen, hvor energien er ved at være opbrugt. Jeg har en app på min smartphone med meditationer i forskellige længder og det er virkelig godt at koble helt fra med en meditation i fx en halv time eller bare en bodyscan i 5 minutter. Efter sådan en meditation er batterierne ladet op igen og man har en dejlig ro i kroppen.

Lidt nyt strikketøj blev det også startet på og det er et nemt lille projekt. Jeg er ved at strikke lidt til Momsekassen igen og denne gang er det en lille babyvest i en skøn blågrøn farve. Projektet er lille bitte i str. 3 måneder og er et hurtigt projekt. Jeg er godt nok ikke færdig med min Ballonjakke i farven boblegum eller min bølgegenser, men jeg har også altid en del strikkeprojekter igang.

Orangeriet er ved at være fyldt godt op med blomster og krydderurter, så der er en dejlig duft dernede. Jeg nyder virkeligt at orangeriet er åbnet for denne sæson og bruger så meget tid som muligt dernede for her slappes der af i stor stil. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title