• Sunde glutenfri lakridskugler

    Disse lækre sunde og glutenfri lakridskugler bliver ofte lavet herhjemme for de smager skønt. De er også et godt alternativ til det usunde og sukkerfyldte slik som jeg til tider fylder mig med. Sukker er ikke særligt sundt for mig og det tager både min gode energi og ødelægger min nattesøvn. Min søde tand fejler dog ikke noget og man… [Læs mere]

    Sunde glutenfri lakridskugler
  • Hazel Neck

    Den fineste Hazel Neck er tager af pindene. Den er nu vasket og klar til brug og jeg er sikker på at den vil blive brugt meget. Den er blevet så fin, er blød og vil holde mig godt varm på ture her i den kolde tid ♥ Hazel Neck er et fint lille strikkeprojekt som ikke tager lang tid… [Læs mere]

    Hazel Neck
  • Yoko top

    Den fineste Yoko top er hoppet af pindene, blevet vasket og er allerede taget i brug. Jeg har strikket den op i en tråd mohair og en tråd højlandsuld, begge dele havde jeg på lager. Den er strikket i en fin lysegrå farve og garnkombinationen gør den dejlig blød og varm. Jeg bruger toppen over en langærmet og højhalset t shirt… [Læs mere]

    Yoko top
  • Glutenfri pebernødder med lakrids

    Så blev det endelig december hvilket er lig med byggetid ♥ Her i huset starter vi i god tid og det er absolut forbudt at stresse. Derfor er alle julegaver så godt som i hus og julesmåkagerne er bagt. Tilbage er der masser af tid til hygge og det er lige præcis sådan december efter min mening bør være. Forleden… [Læs mere]

    Glutenfri pebernødder med lakrids
  • Gyldne og sprøde glutenfri knækbrød

      Disse gyldne og sprøde glutenfri knækbrød er til dato de bedste jeg endnu har bagt og smagt. Jeg har bagt knækbrød jævnligt igennem en del år efterhånden og eksperimentere med forskellige ingredienser og melsorter. Til disse glutenfri knækbrød har jeg brugt en blanding af majsmel, quinoamel og den søde kastanjemel sammen med forskellige kerner og frø.  Dette er en… [Læs mere]

    Gyldne og sprøde glutenfri knækbrød

Sunde og mættende smoothies

En lang række ferie og fridag i forlængelsen af påsken giver god tid til langsomhed og masser af tid i køkkenet. Jeg holder af god tid og nyder at være i køkkenet, hvor jeg eksperimentere og laver masser af sunde sager. De sidste dage har jeg lavet en smoothies til min morgenmad eller til min frokost og fyldt dem med…

Read the Post

Honningristet glutenfri mysli

På en fridag forleden fik jeg endelig lavet en portion honningristet mysli. Det er meget længe siden jeg har lavet mysli og den har været højt på to do listen over hyggelige sysler i lang tid. Nu blev der endelig tid og det er lækkert tilbehør til min morgenyoghurt eller som et drys til et lille mellemmåltid. Jeg bruger de…

Read the Post

Glutenfri bananmuffins uden sukker

Det er blevet marts og vi er allerede godt i gang med den første forårsmåned. Trods regn, blæst og kulde så fornemmer man også tydeligt at det nu er forår. Det er enkelte skønne dage med sol og blå himmel, og dagene er blevet længere. Det er en skøn årstid og min ynglings♥  Vi tilpasser os årstiden så godt vi kan…

Read the Post

Dhal med varme krydderier

Denne dhal med varme krydderier lavede jeg forleden på en af mine fridage. Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet og specielt efter vi igen har fået vores eget fine køkken, er jeg ofte at finde derude.  Jeg har lavet denne dhal med varme krydderier og fyldt den med grønsager, som vi oftest har i køleskabet. Den er tilført røde linser…

Read the Post

Hokaidosuppe

Vinterferien er slut for denne gang og vi som havde håbet på masser af sne, frost og høj solskin blev snydt. Det er ellers ynglingsvejret ved denne årstid, men der er vist lange udsigter til det. Det har været en vinterferie som har været kold, regnfuld og meget blæsende, men som dog er blevet nydt på bedste vis. Jeg har…

Read the Post

Sunday cardigan

Endelig kom der knapper i min Sunday Cardigan og efter en let håndvask er den nu klar til brug. Den er blevet så fin og jeg er sikker på, at jeg kommer til at bruge den rigtig meget. Den er fin både til et par jeans eller som tilbehør til en fin kjole og jeg har heldigvis meget i min…

Read the Post

Lækkerier med store bløde dadler

Jeg er vild med de store bløde Medjoul dadler, som jeg synes smager i retningen af karamel. Skal det være rigtig godt fylder jeg dem med med lækre sager og giver dem et lille dyp i mørk chokolade med en høj kakaoprocent. Det smager skønt og trods frugtsukker og den mørke chokolade, så er det noget sundere end slik som…

Read the Post

Chilli sin carne

En af mine favorit grønsagsretter er denne Chili sin carne, som jeg bliver ved med at vende tilbage til. Den er så dejlig nem at lave og samtidig får man tømt godt ud i grøntsagsskuffen i køleskabet. Det er en ren win win og mindre madspild. Jeg har lavet en stor grydefuld chili sin carne denne gang og har pakket…

Read the Post

Marmelade af Bergamotte

Lige nu er det sæson for de aromatiske og smagsfulde Bergamotte. De altea duftende citrusfrugter er blevet mine favoritter og jeg har købt en stor portion som der skal laves lækre sager af. Bergamotte er kun i sæson 3 måneder om året, nemlig i december-februar. De lækre citrusfrugter dufter så skønt af alteabolcher og bruges fx også som ingrediens i…

Read the Post

Råsyltede jordbær med chia

Søndag havde jeg sådan lyst til jordbær og heldigvis er der stadig et lille lager af frugt og bær i fryseren. Jeg tog en lille portion jordbær op og hældte dem op i et sylteglas sammen med chiafrø og friskpresset appelsinsaft. Af sødning har jeg brugt ren vaniljepulver, birkesød og stevia dråber. Alle tre produkter, som ikke går ind og…

Read the Post

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title